torsdag den 21. november 2013

Ny forsyning af "Sorte slyngel".


115 flasker "Sorte slyngel" blev det til. Fordelt på 66 x 0,33 cl. og resten i 0,50 cl.
De blev tilsat 5 g. sukker pr liter for at danne kulsyre og tappet mandag og tirsdag. De er nu sat til karbonering i spisestuen, ved siden af julebryggen som jo snart skal i kælderen til lagring.
Denne Stout endte i øvrigt på 6,7%

Til 48 liter af denne øl blev der brugt:

Malt:
5,20 kg Pilsner malt 4 EBC
2,80 kg Pale ale malt 6,5 EBC
1,00 kg Roasted barley 1150 EBC
0,80 kg Black malt
1,54 kg Byg flager
0,40 kg Havreflager

Humle:
200 g Progress

Gær:
2 pk. Irish ale (WLP004)

Tilsætning:
20 g. Irish moss
1,00 kg Muscovado sukker

Og mange liter frisk Rødovre vand.............

Ingen kommentarer:

Send en kommentar