onsdag den 13. februar 2013

Årets Påskebryg

Så kom også årets påskebryg i kælderen. Opskriften til denne påskebryg er en der er opfundet til lejligheden. Resultatet blev en øl der er i retning af belgisk brown. De fleste steder vi læste om krydring af påskeøl blev der brugt korriander. Det valgte vi at overse og fremkom med dette "rene" bud på en påskeøl. Kun brygget af malt vand humle og gær.
Den er sku ikke helt tosset og holder 7,2%.

For at brygge 45 liter af denne øl bruges:

8,00 kg. Pale ale malt (6.5 EBC)
2,00 kg. cara Crystal (150 EBC)
2,00 kg. Cara Biscuit (50 EBC)
1,00 kg Hvede flager

Belgisk ale gær WLP550

0,50 kg lys Belgisk kandis

Humle rester fra lageret - hovedsageligt Amarilllo og Dansk selvhøstet humle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar